سینک آبشاری, سینک دیجیتال یا پیانویی

استیل  304 و تفاوت آن با 316 چیست؟

فروش ویژه سینک های جدید جدیدترین سینک ابشاری سینک ظرفشویی آبشاری پیانویی

 

استیل  304 و تفاوت آن با 316 چیست؟

استیل  304 و تفاوت آن با 316 چیست؟ آلیاژی که پایه آن از آهن است و کمتر از ۲% کربن دارد استیل یا فولاد نامیده می شود . بسته به نوع و مقدار دیگر عناصر موجود در آن خواص مکانیکی نظیر سختی و شکل پذیری مشخص می شود .

فولاد های ساده کربنی و آلیاژی چیست ؟

فولاد ها به دو دسته ساده کربنی و آلیاژی دسته بندی می شوند . در فولاد ساده کربنی بجز کربن و بعضی عناصر معمول ( مثل سیلیسیم ، منگنز ، گوگرد و فسفر ) عنصر دیگری وجود ندارد . دسته بندی فولاد های ساده کربنی به شکل جدول زیر است .

با افزودن برخی عناصر به آهن آلیاژ هایی تولید می شود که خواص بسیار عالی دارند . به عنوان مثال با اضافه نمودن کروم به آهن ، استیل ضد زنگ یا استینلس استیل بدست می آید که در مقابل خوردگی ها ی مختلف مقاومت بالایی دارد .

برای دیدن تصاویر و ویدیو  سینک ها و قیمت سینک ها اینجا کلیک کنید.

چه چیز باعث می شود استینلس استیل ضد زنگ باشد ؟

استیل وقتی ضد زنگ است که حداقل ۱۰٫۵ % کروم داشته باشد . کروم پس از ترکیب با اکسیژن هوا اکسید کروم تشکیل میدهد که لایه ای روی استینلس استیل تشکیل می دهد . این لایه دیده نمی شود ولی باعث می شود ارتباط بین هوا و فلز از بین رفته و استیل سالم بماند . مقدار بیشتر کروم و نیز برخی دیگر از عناصر موجود در آلیاژ شبیه نیکل و مولیبدن این لایه را تقویت کرده و خاصیت ضد زنگ بودن را افزایش می دهد .

فرق استیل ۳۰۴ و ۳۱۶ چیست ؟

استیل ۳۰۴ حاوی ۱۸% کروم و ۸% نیکل است در صورتیکه استیل ۳۱۶ دارای ۱۶% کروم ، ۱۰% نیکل و ۲% مولیبدن است . مولیبدن برای کمک به مقاومت در برابر خوردگی ناشی ا ز کلراید (مثل آب دریا ) به آن اضافه می شود .

آیا استینلس استیل ها جذب آهنربا می شوند ؟

اسینلس استیل های سری ۳۰۰ که دارای نیکل هستند جذب آهنربا نمی شوند در صورتیکه سری ۴۰۰ که دارای نیکل نبوده و فقط کروم دارند جذب آهنربا می شوند .

حرف L بعد از نام استینلس استیل (مثل ۳۱۶L )   نشانه چیست ؟

حرف L نشانه کلمه Low carbon  بوده ، بیانگر آنست که مقدار کربن آلیاژ به کمتر از ۰٫۰۳% کاهش پیدا کرده است . این مقدار کم کربن باعث می شودبعد از عملیات جوشکاری ، همچنان لایه اکسید محافظتی روی سطح حضور داشته باشد .

آیا استینلس استیل قابل بازیافت است ؟

استینلس استیل ۱۰۰% قابل بازیافت است . استیل ضایعاتی ذوب شده و دوباره قالب گیری می شود . بین ۶۸ تا ۸۰ درصد از تولید استینلس استیل به روش بازیافت ضایعات صورت می گیرد .

آیا استینلس استیل می تواند در دماهای بالا و پائین کار کند ؟

بله ، استینلس استیل مقاومت بسیار خوبی در مقابل دماهای بسیار بالا ( تا هزار درجه سانتیگراد ) و بسیار پائین (تا منفی ۲۰۰ درجه سانتیگراد )دارد.

نام گذاری استیل ها( ۳۰۴ ، ۳۱۶ ، …) توسط چه کسی صورت گرفته ؟

انجمن آهن و فولاد آمریکا(AISI)  برای اولین بار اقدام به دسته بندی و نامگذاری استینلس استیل ها نمود و مشخصات فیزیکی و شیمیائی و نیز دستورالعمل تولید آنها را عرضه نمود .

CK45 چه نوع فولادی است ؟

یک نوع فولاد ساده با کربن متوسط ( در حدود ۰٫۴۵%) که بخاطر قیمت پائین بعضا برای ساخت محور پمپ مورد استفاده قرار می گیرد .به علت کم بودن مقدار کروم در مقابل زنگ زدگی و خوردگی مقاوم نیست .

فولاد داپلکس چیست ؟

این نوع فولاد بین ۱۹ تا ۲۸ درصد کروم و تا ۵% مولیبدن داشته و دارای ماومت بسیار بالایی در برابر خوردگی می باشد و به این لحاظ بهترین گزینه برای ساخت قطعات در معرض خوردگی ناشی از آب دریا می باشد .

استنلس استیل چیست ؟

نوعی فولاد آلیاژی است که درصد عناصر نیکل و کروم آن نسبت به بقیه عناصر تشکیل دهنده آن بالاتر است . به طور کلی اگر میزان کروم فولاد از ۵/۱۰ درصد بیشتر باشد آن را استنلس استیل می نامند . این مقدار کروم باعث می شود که هنگام خوردگی لایه نازکی روی فولاد تشکیل شود و همین لایه باعث جلوگیری از خوردگی های بعدی می شود و عملاً باعث ترمیم خوردگی می شود . ضمناً کربن آن کمتر از ۵/۱ درصد می باشد .

انواع گرید های استنلس استیل

سری ۳۰۰ یا استیل نگیر ( غیر مغناطیسی ) : آلیاژ آهن ، کروم ، نیکل با کربن کمتر از ۱/۰ درصد .سری ۴۰۰ یا استیل بگیر ( مغناطیسی ) : آلیاژ آهن ، کروم با کربن کمتر از ۱/۰ درصد .

سری ۳۰۰ و موارد کاربرد آن

۳۰۴ رایجترین گرید استنلس استیل است که همان ۸/۱۸ کلاسیک می باشد .۳۱۶ بعد از ۳۰۴ رایجترین گرید است و در صنایع غذایی و جراحی کاربرد دارد ، به علاوه آلیاژ مولیبدن موجود در آن از فرسایش جلوگیری می کند . همچنین بخاطر مقاومت زیاد در بربر کلر در مقایسه با گرید ۳۰۴ در صنایع دریایی هم بکار می رود .

سری ۴۰۰ و موارد کاربرد آن

۴۱۰ مقاوم در برابر سایش است اما در برابر خوردگی مقاومت کمی دارد .۴۲۰ گرید مخصوص کارد و چنگال ، قابلیت پولیش خوبی دارد .۴۳۰ گرید مخصوص دکوراسیون است به عناون مثال در تزئینات داخلی اتومبیل کاربرد دارد . قابلیت شکل پذیری خوبی در درجه حرارت کم دارد و مقاوم در برابر خوردگی است .

خواص استنلس استیل

  • مقاوم در برابر خوردگی
  • ظاهر جذاب
  • مقاومت در برابر حرارت
  • به صورت کامل قابل بازیافت
  • عمر طولانی و مفید در قیاس با هزینه پرداختی

فولاد زنگ نزن آلیا‍ژی از فولاد است که از ۱۰٫۵ درصد یا بیشتر کروم و بیش از ۵۰ درصد آهن تشکیل شده باشد .کروم موجود در استیل باعث به وجود آمدن یک سطح سخت و یکپارچه در برابر زنگ زدگی می شود .قابلیت ضد زنگ بودن  با اضافه کردن درصد بیشتر کروم و همچنین آلیاژهای دیگر نظیر  بهبود می یابد .

تکنولوژی TITANIUM  ION  PLATING

دربها و نرده های طلایی , رنگ نشده و با استفاده از این روش پیشرفته یونهای تیتانیوم بر روی استیل قرار گرفته و رنگ آن را تغییر می دهند . قابل توجه است که بر خلاف نمونه های مشابه دیگر  مادام العمر تغییر رنگ نداده و زنگ نمی زنند و دلیل آن هم استفاده از همین تکنولوژی جدید می باشد .

فولاد ضد زنگ چیست و مخترع آن چه کسی است؟

فولاد ضد زنگ به گروهی از آلیاژها با پایه آهنی گفته می‌شود که حاوی حداقل ۱۱ درصد کروم (Cr) می‌باشد. کروم عنصری اساسی است که با تشکیل یک فیلم اکسید کروم در سطح فولاد آن را ضد زنگ می‌سازد.هنگامی که فولاد ضد زنگ بریده یا خراش داده می‌شود، کروم موجود در سطح سریعاً اکسید می‌شود و فیلم اکسید ناحیه صدمه دیده را ترمیم می‌کند. به دلیل همین خاصیت خود ترمیمی (خودشفایی/ Self healing) است که فولاد را بدون زنگ (Stainless) می‌نامند.اولین فولاد ضد زنگ به صورت آلیاژ، مارتنزیتی Fe-Cr-C  توسط دانشمند انگلیسی به نام هاری بررلی (Harry Brearley) در ۱۹۱۲ تهیه گردید. اولین ریخته‌گری تجارتی فولاد ضد زنگ در سال ۱۹۱۳ در شفیلد انگلستان به تولید رسید و حق ثبت آمریکایی جهت این اختراع در سال ۱۹۱۶ به آقای هاری بررلی اهدا گردید.

آیا فولاد ضد زنگ، زنگ می‌زند؟

در وا­قع این موضوع که فولاد ضد زنگ، زنگ نمی‌‌زند یک تصور نادرستی است. این برداشت ناصحیح برخی موارد منجر به مشاجرات و حتی تعقیب قانونی بین کارفرمایان و پیمانکاران می‌شود. فولادهای ضد زنگ فقط در شرایطی خاص نظیر محیط‌های غیرآلوده و آب شیرین یا آب دریا (به صورت جاری) بدون زنگ باقی می‌مانند. در هوای مرطوب دریایی یا در داخل آب ساکن (راکد) فولاد ضد زنگ نوع ۳۰۴ زنگ می‌زند، و اغلب به صورت موضعی دچار خوردگی حفره‌ای می‌گردد. به طور کلی ماهیت محیط و ترکیب شیمایی فولاد هر دو در تشکیل زنگ و خوردگی حفره‌ای فولاد ضد زنگ نقش تعیین کننده‌ای دارند.

دلیل پاک شدن لایه کروم در عملیات حرارتی چیست؟

در عملیات حرارتی و یا جوش‌کاری، دمای فولاد ضد زنگ به حدود ۸۵۰-۵۵۰ درجه سانتیگراد می‌رسد. کروم و کربن با یکدیگر وارد واکنش می‌شود و کاربایدکروم(  Chromium Carbide)تولید می‌گردد که در امتداد مرز دانه‌ها رسوب می‌کند. به همین دلیل کروم موجود در منطقه اطراف مرزدانه (ناحیه مرزی) تخلیه می‌شود. ناحیه مرزی که کروم آن تخلیه شده (فقیر نسبت به کروم) نسبت به سایر مناطق سالم سطح فلز که کروم آن مناطق تخلیه نشده‌اند در برابر خوردگی مقاومت کمتری دارد.

فولاد ضد زنگی را که در ساختار بلوری آن کار باید کروم به وجود آمده باشد “حساس شده (Sensitized)” می‌نامند. فولاد‌های حساس شده نسبت به خوردگی مرزدانه‌ای یا فساد جوش بیشتر مستعد می‌شوند.

استیل های بگیر  و  نگیر

به فولاد زنگ نزنی که خاصیت جذب توسط آهن ربا را داشته باشد بگیر و به فولاد زنگ نزنی که توسط آهن ربا جذب نشود نگیر می گویند. فولاد های زنگ نزن سری ۳۰۰  (مانند ۳۰۴ و ۳۱۶ ) دارای کروم هستند که منجر به نگیر بودن استیل می شوند. و این درحالی است که استیل های سری ۴۰۰ تنها دارای کروم است که خاصیت مغناطیسی فولاد زنگ نزن را حفظ می کند.

یکی از روش های تشخیص استینلس استیل از کربن استیل نیز این می باشد که در صورتی که آهن ربا به آن نچسبید این قطعی است که فولاد زنگ نزن است ولی اگر آهن ربا به آن بچسبید هنوز دلیل بر تشخیص فولاد زنگ نزن از فولاد کربن دار نیست..

پس برای انتخاب یک استینلس استیل مناسب کاربری باید به موارد زیادی از جمله گرید استیل ، سطح استیل ، کاربری آن و خاصیت مغناطیسی استیل توجه کرد.

تاریخچه استیل ضد زنگ stainless steel

در علم فلزات ، استیل ضد زنگ (stainless steel) به اسم استیل inox steel یا inox شناخته می شود.inox  از   لغت فرانسوی “inoxydable” به معنی “ضد زنگ” گرفته شده است.

استیل ضد زنگ به آسانی زنگ نمی زند .پوسیدگی و یا زنگ زدگی به وسیله آب در استیل معمولی وجود دارد اما علارغم اسمش stainless steel بطور کامل مقاوم در برابر زنگ زدگی نیست ، این فولاد برای مکانهای کم اکسیژن مناسب است ، همچنین آلیازی دیگری از استیل با نام استیل مقاوم در برابر خوردگی یا CRES وجود دارد. زمانی که جزییاتی از نوع و درجه فولاد موجود نبود. این نوع استیل  در صنایع هواپیمایی استفاده می شد. اکنون درجه های مختلفی از استیل وجود دارد با نمایی زیبا و مناسب استفاده در محیط اطراف مبتنی بر نیاز مصرف کننده. استیل ضد زنگ یا همان stainless steel مکانهایی مصرف می شود که ما نیاز به هر مزیت مقاومت بالا و ضد زنگ زدگی را خواستار باشیم.

استیل ضد زنگ (Stainless steel) با فولاد کربن دار و مقدار متفاوت درصد کروم عرضه می گردد. کربن موجود در استیل اگر محافظت نشود زمانی که در مجاورت اکسیژن و رطوبت قرار بگیرد به آسانی زنگ می زد. زنگ زدگی باعث تسریع در خوردگی و زنگ زدگی می شود و در طولانی مدت باعث پوسته پوسته شدن و پوسیدگی و خورد شدن فلز می شود. استیل زد زنگ دارای مقدار کافی از کرم   است که به شکل یک لایه غیر فعال از کرم  است که مانع از خوردگی سطح  و نفوذ آن به داخل سطح فلز می شود.

روش تمیز کردن سینک ظرفشویی

 

برای اینکه سینک ظرفشویی آشپزخانه شما بدون لک و براق باشد باید به چند نکته توجه کنید.در این آموزش به شما خواهیم گفت چگونه بدون استفاده از مواد شیمیایی  سینک آشپزخانه تان را تمیز و براق نگه دارید.

هرگز از سفید کننده و جرمگیر برای تمیز کردن سینک استفاده نکنید چون پس از خشک شدن ایجاد لکه های تیره میکند و سینک را کدر و مات خواهد کرد, این لکه های تیره براحتی از بین نمیرود و گاها برای همیشه باقی می ماند.

سینک استیل را با جوش شیرین براحتی تمیز کنید.سطح سینک را خیس کنید و جوش شیرین را روی آن بپاشید سپس با ابر یا دستمال مناسب روی سینک بکشید و تمیز کنید,در انتها سینک را با آب بشویید.

اگر روی سینک لکه و رسوب ایجاد شده است با یک پارچه تمیز آغشته به سرکه سفید روی سینک بکشید تا کاملا تمیز شود و لکه ها از بین بروند.همچنین میتوانید نمک و جوش شیرین را در مقداری آب حل کنید و سینک را با این محلول بشویید تا لکه ها از بین بروند.از این محلول برای تمیز کردن جرم و رسوب شیر آب و اتصالات اطراف سینک نیز میتوانید استفاده کنید.

سینک آلومینیومی و چینی را با پودر لباسشویی تمیز کنید.

مقداری نمک روی سینک ظرفشویی بپاشید و بعد از 15 دقیقه سینک را بشویید, با این روش سینک ظرفشویی ضدعفونی خواهد شد.

در تمام روش ها از مواد طبیعی استفاده شده است که ضرر استفاده از مواد شیمیایی را به حداقل میرساند.

سینک براق یا مات ؟؟

 

براق یا مات بودن، یکی از ویژگی‌های سینک‌ فلزی است که هرکدام ویژگی‌های خودشان را دارند. به‌عنوان نمونه مدل‌های براق کمتر لکه‌های آب را نشان می‌دهند و به سادگی تمیز می‌شوند. ساده یا ضدخش بودن هم یکی دیگر از انتخاب‌های شما هنگام خرید سینک ظرفشویی است. مدل‌های ضدخش برخلاف دیگر مدل‌ها که سطحی صیقلی دارند، پر از دانه‌های ریز است. همین ویژگی مانع از خراش برداشتن سطح سینک می‌شود. البته قیمت این مدل‌ها بالاتر است.

۲) سینک‌های ظرفشویی معمولا یک تکه‌اند و جز قسمت راه‌آب‌رو، برش دیگری ندارند. این مساله باعث می‌شود تا امکان نشت آب تا جایی که ممکن است کاهش پیدا کند. ولی برای اطمینان بیشتر، بهتر است بعد از خرید، یک‌بار سینک ظرفشویی را پر از آب و سپس خالی کنید تا از باز بودن راه‌آب‌رو‌ها مطمئن شوید. برای اینکه با چنین مشکلی مواجه نشوید، باید دقت زیادی در نصب آن داشته باشید. سینک‌های به اصطلاح «روکار»‌ معمولا با نواری فلزی یا چسب‌های آکواریوم به کابینت متصل می‌شوند. با گذشت زمان، اگر کناره سینک آسیب‌ببیند، آب به کابینت زیری نفوذ و دردسر درست می‌کند. به همین دلیل بسیاری اعتقاد دارند که سینک‌ها بهتر است «تو کار» باشند تا این معضل به وجود نیاید.

۳) همه سینک‌های استاندارد، قطعاتی اضافی دارند که شامل تخته مخصوص خرد کردن موادغذایی، درپوش برای راه‌آب‌رو، یک آبکش بزرگ

به اندازه دهانه سینک و یک یا دو آبکش کوچک هستند که باید هنگام خرید کالا به شما داده شود.

۴) چیزی که شاید کمترین کسی موقع خرید سینک به آن دقت کند، شیب و مسیر عبور آب در کاسه سینک است. سینک‌های معمولی معمولا سطح صافی دارند بدون هیچ شیبی ولی اگر آشپزخانه شما حتی کمی شیب دار باشد و از قضا این شیب در خلاف جهت عبور آب برای وارد شدن به راه آب باشد، آن وقت شما دچار مشکلات جدی می‌شوید چون همیشه اندکی آب در کاسه سینک می‌ایستد و به مرور زمان باعث رسوب و خطوط سفید روی فلز می‌شود. پس بهتر است سینک‌هایی را خریداری کنید که در کف آنها مسیری شیبدار برای سرازیر شدن آب به سمت راه آب طراحی شده است.

۵) و اما یک نکته درباره اتصالات و لوله‌های سینک. در گذشته این اتصالات بیشتر فلزی بود و به مرور زمان زنگ می‌زد یا بر اثر سرما و گرمای هوا، ترک برمی‌داشت. اما امروزه این لوله‌ها از پلاستیک تهیه می‌شود؛ زنگ نمی‌زند، انعطاف بالایی دارد و بسیار سبک است. از طرفی قیمت آنها از فلز ارزان‌تر است و با توجه به همه این جوانب، فروش زیادی دارد. اگر روی راه‌آب‌روها درپوش بگذارید و مراقب باشید که ته‌مانده غذا و روغن وارد لوله‌ها نشود، این اتصالات سال‌ها عمر می‌کنند.

۶) و نکته آخر صدایی است که هنگام شست‌وشو دراثر برخورد ظروف با کاسه سینک تولید می‌شود. برخی سینک‌ها دارای پدهای ویژه‌ای برای خفیف‌ترکردن این صدای ناهنجار هستند. در این نوع سینک‌ها، قسمت زیرین کاسه سینک توسط اسپری مخصوص مقاوم شده و مانع انعکاس صدای برخورد ظروف می‌شود. همچنین در این نوع سینک‌ها، دمای آب داغ داخل سینک دیرتر به حالت معمولی می‌رسد.

برای خرید سینک چند نکته ضروری است که ما در اینجا به آنها خواهیم پرداخت!

قبل از هرچیز تعداد لگن های یک سینک است که باید با توجه به نیاز و فضایی که در اختیار دارید متفاوت است.

نکته بعد رو کار یاتو کار بودن سینک است: سینک توکار از لحاظ زیبایی زیباتر از سینکهای روکار می باشد ولی از لحاظ اینکه آب به mdf کابینت میرسد احتمال خراب شدن کابینت زیاد‌تر است ولی سینک روکار این مشکل را ندارد در عوض ظاهر خوبی ندارد البته فقط کمی.

ما در اینجا برخی از نکات خیلی مهم و اساسی که در هنگام انتخاب سینک به شما قطعا کمک خواهد کرد را به شما یاد آور میشویم :

۱) براق یا مات بودن سینک

یکی از ویژگی‌های سینک‌های فلزی است که هرکدام ویژگی‌های خودشان را دارند. به‌عنوان نمونه مدل‌های براق کمتر لکه‌های آب را نشان می‌دهند و به سادگی تمیز می‌شوند. ساده یا ضدخش بودن هم یکی دیگر از انتخاب‌های شما هنگام خرید سینک ظرفشویی است. مدل‌های ضدخش برخلاف دیگر مدل‌ها که سطحی صیقلی دارند، پر از دانه‌های ریز است. همین ویژگی مانع از خراش برداشتن سطح سینک می‌شود. البته قیمت این مدل‌ها بالاتر است.

 

۲) سینکهای ظرفشویی معمولا یک تکه‌اند

و جز قسمت راه‌آب‌رو، برش دیگری ندارند. این مساله باعث می‌شود تا امکان نشت آب تا جایی که ممکن است کاهش پیدا کند. ولی برای اطمینان بیشتر، بهتر است بعد از خرید، یک‌بار سینک ظرفشویی را پر از آب و سپس خالی کنید تا از باز بودن راه‌آب‌رو‌ها مطمئن شوید. برای اینکه با چنین مشکلی مواجه نشوید، باید دقت زیادی در نصب آن داشته باشید. سینک‌های به اصطلاح «روکار»‌ معمولا با نواری فلزی یا چسب‌های آکواریوم به کابینت متصل می‌شوند. با گذشت زمان، اگر کناره سینک آسیب‌ببیند، آب به کابینت زیری نفوذ و دردسر درست می‌کند. به همین دلیل بسیاری اعتقاد دارند که سینک‌ها بهتر است «تو کار» باشند تا این معضل به وجود نیاید.

۳) همه سینک‌های استاندارد

قطعاتی اضافی دارند که شامل تخته مخصوص خرد کردن موادغذایی، درپوش برای راه‌آب‌رو، یک آبکش بزرگ به اندازه دهانه سینک و یک یا دو آبکش کوچک هستند که باید هنگام خرید کالا به شما داده شود.

۴) چیزی که شاید کمترین کسی موقع خرید سینک به آن دقت کند

شیب و مسیر عبور آب در کاسه سینک است. سینک‌های معمولی معمولا سطح صافی دارند بدون هیچ شیبی ولی اگر آشپزخانه شما حتی کمی شیب دار باشد و از قضا این شیب در خلاف جهت عبور آب برای وارد شدن به راه آب باشد، آن وقت شما دچار مشکلات جدی می‌شوید چون همیشه اندکی آب در کاسه سینک می ماند و به مرور زمان باعث رسوب و خطوط سفید روی بدنه استیل لگن می‌شود. پس بهتر است سینک‌هایی را خریداری کنید که در کف آنها مسیری شیبدار برای سرازیر شدن آب به سمت راه آب طراحی شده است.

۵) و اما یک نکته درباره اتصالات و لوله‌های سینک

در گذشته این اتصالات بیشتر فلزی بود و به مرور زمان زنگ می‌زد یا بر اثر سرما و گرمای هوا، ترک برمی‌داشت. اما امروزه این لوله‌ها از پلاستیک تهیه می‌شود؛ زنگ نمی‌زند، انعطاف بالایی دارد و بسیار سبک است. از طرفی قیمت آنها از فلز ارزان‌تر است و با توجه به همه این جوانب، فروش زیادی دارد. اگر روی راه‌آب‌روها درپوش بگذارید و مراقب باشید که ته‌مانده غذا و روغن وارد لوله‌ها نشود، این اتصالات سال‌ها عمر می‌کنند.

۶) و نکته آخر صدایی است که هنگام شست‌وشو دراثر برخورد ظروف با کاسه سینک تولید می‌شود

برخی سینک‌ها دارای پدهای ویژه‌ای برای خفیف‌ترکردن این صدای ناهنجار هستند. در این نوع سینک‌ها، قسمت زیرین کاسه سینک توسط اسپری مخصوص مقاوم شده و مانع انعکاس صدای برخورد ظروف می‌شود. همچنین در این نوع سینک‌ها، دمای آب داغ داخل سینک دیرتر به حالت معمولی می‌رسد.

وقتی صحبت از وسایل پرکاربرد در دکوراسیون منزل می شود، مطمئنا سینک آشپزخانه جزو گزینه های اول خواهد بود. خانم های خانه دار به طور مداوم با این وسیله سر و کار دارند، شستشوی ظروف، میوه جات و سبزیجات، آماده کردن غذا و بسیاری از کارهای دیگر در سینک صورت می گیرد. پس انتخاب سینک مناسب یک چالش بزرگ برای هر کسی است که قصد ساختن خانه یا تغییر دکوراسیون آن را دارد. پیشنهاد می کنیم به توصیه های ساده و کاربردی زیر توجه کنید تا انتخاب برای شما آسان تر شود.

انواع سینک آشپزخانه

۱. سینک با یک لگن بزرگ

مزایا: یک سینک تک عمیق به شما اجازه می دهد به راحتی یک ماهی تابه ی بزرگ را بخیسانید یا بشویید یا مقدار زیادی از مواد غذایی را آماده کنید.

معایب: شستشوی سبزی در این نوع سینک ها در حالی که ظروف کثیف در حال خیس خوردن هستند، نیاز به مهارت دارد.
البته بعضی از تولید کنندگان برای حل این مشکل لوازم اضافی مانند سبد سینک برای این نوع سینک ها تولید کرده اند که امکان انجام هم زمان شستشو و آماده سازی را فراهم می کند.

۲. سینک با دو لگن در اندازه های متفاوت

مزایا: سینک های دوقلو به شما این امکان را می دهند که کارهایتان مانند شستن ظروف و آماده سازی مواد غذایی را جدا انجام دهید. سینک هایی که اندازه ی لگن آنها متفاوت است به این منظور تولید شده اند که شما کارهایی از قبیل شستن ظروف را در لگن بزرگتر و کارهای دیگر مانند آماده سازی مواد غذایی را در لگن کوچکتر انجام دهید. سینک های دوقلو در صورتی که نخواهید از ماشین ظرفشویی استفاده کنید نیز کارآمد هستند، می توانید در یک لگن آب صابون بریزید و در لگن دیگر آب برای شستشو.

معایب:  شستن و آب کشیدن ماهی تابه های بزرگ در لگن کوچکتر مشکل است.

۳. سینک با دو لگن هم اندازه

مزایا: این نوع سینک مناسب افرادی است که قرینگی در طراحی را دوست دارند. این سینک همچنین امکان انجام فعالیت های هم زمان (شستشو، آماده سازی و …) را به صورت جدا فراهم می کند.

معایب: این سینک ها ممکن است برای ماهی تابه های بزرگ، کوچک باشند.

۴. سینک با سه لگن (دو لگن بزرگ و یک لگن کوچک با امکان دفع زباله)

مزایا: شما می توانید از لگن دفع زباله به صورت مستقل از سینک استفاده کنید.

معایب: در بعضی از مدل های سینک مانند این مدل، شما نمی توانید باقی مانده های غذا را از کانتر به لگن دفع زباله منتقل کنید. این نوع سینک ها چون عریض تر هستند، فضای بیشتری را اشغال می کنند.

برای افرادی که می خواهند زباله را از غذا دور نگه دارند، این نوع سینک گزینه ی خوبی است.

انتخاب شکل سینک آشپزخانه

۱. سینک روستایی

مزایا: بسیاری از سینک های روستایی، سینک های تک لگنه ی بزرگ و ساده هستند. تفاوت آنها قسمت جلوی متمایز آنها است که بسیاری از مالکان خانه ها می پسندند. سینک های معمولی مقداری عقب تر از لبه ی کانتر هستند اما سینک روستایی خیلی کمتر عقب نشسته است و باعث می شود افراد کوتاه قد تر و کودکان دسترسی راحت تری به آن داشته باشند. اگر سینک سرامیکی یا سینک  چینی انتخاب کنید، برای انتخاب رنگ گزینه های زیادی پیش روی شما است.

معایب: سینک روستایی نوع طراحی دکوراسیون منزل شما را تعریف می کند و قابل تعویض نخواهد بود. اگر تغییر را دوست دارید، گزینه ی مناسبی برای شما نخواهد بود.

۲. سینک دوقلوی روستایی

مزایا: این سینک مانند سینک دوقلوی دیگر است.

معایب: این نوع سینک سبک واقعی سینک تک لگنه ی روستایی را ندارد.

۳. سینک با گوشه های گرد

مزایا: بسیاری از خانه داران تمیز کردن سینک  خمیده را آسان تر از سینک های مربعی می دانند.

معایب: اگر سبک دکوراسیون آشپزخانه ی شما براق و مینی مال است، این نوع سینک برای آن مناسب نیست.

۴. سینک با صفحه ی زه کش توکار

مزایا: این نوع سینک برای زمانی که شما ظرف های زیادی برای شستشو دارید مناسب است. صفحه ی زه کش همچنین امکان خشک شدن میوه ها و سبزیجات را بعد از شستشو می دهد.

معایب: این نوع سینک نیز عریض است و سطح زیادی از کانتر شما را اشغال می کند.

انتخاب متریال سینک آشپزخانه

۱. سینک فولادی ضد زنگ

مزایا: این متریال بسیار مقاوم است و به آسانی تمیز می شود.

معایب: فولاد می تواند خراشیده شود، اما در فولادهای ضد زنگ رنگ شده امکان پرداخت خراشیدگی ها وجود دارد. بیشتر تولید کنندگان برای اجتناب از خراشیدگی برای کف این سینک ها شبکه های سیمی ارائه می دهند. همچنین اگر در منطقه ای زندگی می کنید که آب آن سخت است، لکه هایی که آب ایجاد می کند خود یک معضل است.

سینک فولادی بسیار منعطف است و با انواع سبک های دکوراسیون متناسب است، سنتی یا مدرن.

۲. سینک چینی

مزایا: این نوع متریال سنتی در آشپزخانه های سبک روستیک زیبا به نظر می رسد. برای افرادی که عاشق رنگ هستند، گزینه های انتخاب بی شمار است.
معایب: سینک های چینی می توانند ورقه شوند و نشانه های سیاه به جا بگذارند. همچنین ماهی تابه های فلزی علامت و خراش سیاه به جا می گذارند که از بین بردن شان سخت است.

۳. سینک گرانیتی

مزایا: این متریال که از ذره ها و پلیمرهای گرانیتی ساخته شده، در برابر خراشیدگی و ورقه شدن مقاومت می کند و لکه های آب را نشان نمی دهد.

معایب: ترکیب های گرانیتی با رنگ های روشن تر ممکن است لکه دار شوند و به مراقبت های ویژه نیاز دارند.

۴. سینک از جنس سنگ طبیعی

مزایا: سینک از جنس سنگ طبیعی – رایج ترین نوع آن برای سینک سنگ صابون است – می تواند دقیقا با متریال سطح کانتر شما هماهنگ شود و یک ظاهر یکپارچه و زیبا به آشپزخانه ی شما بدهد.

معایب: این متریال گران است و قابلیت خراشیده و ورقه شدن دارد. ممکن است به پاک کننده های مخصوص نیاز باشد.

لوازم جانبی سینک آشپزخانه

مزایا: تولیدکنندگان سینک با لوازم جانبی بی شماری که دقیقا متناسب با لگن ها ساخته شده اند، باعث بهره وری بیشتر سینک ها شده اند. گزینه ها شامل تخته های برش، کاسه های آماده سازی، جعبه های چاقو، صافی ها و اسباب شستشو هستند. این تجهیزات می توانند کار آماده سازی را مرکزیت و نظم بخشند.

معایب: برای هماهنگی کامل و متناسب بودن همه چیز با هم بهتر است این لوازم را مستقیما از تولیدکننده ها بخرید. اگر با چیزهای اضافی مخالفید، لوازم جانبی سینک برای شما مناسب نیستند.

سینک های خاص برای دکوراسیون آشپزخانه

۱. سینک های نظام مند

مزایا: بیشتر تولیدکنندگان درحال ساخت سینک های نظام مند بسیار خاص هستند، مانند سینک گالری. در این نوع سینک ها، همه چیز از شستشو گرفته تا آماده سازی برای پذیرایی در سینک انجام می شود.

معایب: این سینک ها فضای بسیار زیادی از کانتر را اشغال می کنند، اگرچه بخش آماده سازی آن تا حدی این موضوع را جبران می کند.

البته این سینک ها برای استفاده های معمولی مناسب نیستند.

اگر شما از سینک تان برای سرو غذا استفاده می کنید، بهتر است دو تا سینک داشته باشید.

۲. سینک با جدا کننده ی کوتاه

مزایا: اگر می خواهید سینک دوقلو داشته باشید و در عین حال به راحتی ماهی تابه ی عریض خود را بشویید، این سینک بهترین گزینه است.

معایب: اگر برای آشپزی به عمق زیاد آب نیاز دارید، این سینک به درد شما نمی خورد

 

فروشگاه آنلاین تایلتپ نماینده فروش شیرآلات , هود , سینک و گاز از برند های مختلف می باشد جهت فروش و مشاوره پس از بازدید از سایت با شماره 09177165694 تماس بگیرید.

فروشگاه آنلاینwww.tiletap.ir, اینستاگرام  Tiletap.ir

لطفا نظر بدید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *