دسته‌بندی نشده, شیرآلات

شیر روشویی پایه بلند و کوتاه شیر ظرفشویی آشپزخانه دومنظوره تصفیه دار انواع شیرآبشاری لیوانشور جدیدترین سینک

سینک ظرفشویی آبشاری پیانویی سه کلید 4 کلید و پنج کلید

 

شیر روشویی پایه بلند

 

یکی از مهم ترین ارکان در یک آشپزخانه سینک ظرفشویی است که در دکوراسیون تاثیر بسزایی دارد و همچنین برای شستشو ظروف، میوه و سبزیجات و آشپزی روزانه با آن سر و کار داریم. با توجه به کاربرد بالای سینک در آشپزخانه بسیار حائز اهمیت است که انواع سینک ظرف شویی آبشاری را از نظر جنس و نوع و کاربری شان به خوبی بشناسیم تا در هنگام خرید آن بتوانیم بهترین گزینه ممکن را همگون با آشپزخانه و نیازمان انتخاب و خریداری نماییم.

برای دیدن سایر محصولات سینک های آبشاری و پیانویی اینجا کلیک کنید.

بررسی انواع سینک ظرفشویی آشپزخانه از نظر جنس و متریال

سینک  ظرفشویی موجود در بازار کشورمان به پنج دسته کلی استیل، شیشه، گرانیت، سنگ و سرامیکی تقسیم می شوند.

سینک ظرف شویی استیل

این نوع سینک ها از جنس فولاد ضد زنگ  مقاوم در برابر رطوبت و تغییر رنگ با ضخامت ورق متفاوت به صورت مات و براق تولید می شوند که ماده اصلی سینک های آبشاری S 304 است.
در مدل های براق آن معمولا استیل ساده به کار می رود اما در نمونه های مات عموما از استیل خشدار یا عاجدار بهره می گیرند. نکته مهم در کیفیت این سینک ها توجه به نوع ورق استیل و ضخامت آن می باشد.
هرچه ضخامت ورق بالاتر باشد سینک استیل از استحکام بیشتری برخودار می شود.
سینک استیل با توجه به اینکه با هر دکوراسیونی به خوبی ست می شود و دارای کیفیت بالایی بوده و از نظر اقتصادی نیز نسبت به سایر مدل های موجود در بازار مقرون به صرفه تر است از محبوبیت بیشتری در بازار ایران برخوردار است.از جمله جدید ترین سینک ها سینک مدرن یا سینک ابشاری می بد. سینک آبشاری در طرح ها و  رنگ های متفاوتی می باشد از جمله رنگها دودی، مشکی، طلایی و سفید است. همچنین سینک های  جدید دارای مدل های دیجیتالی یا اصلاحا سینک پیانویی می باشد که با توجه به تعداد دکمه ها ارزش قیمتی متفاوتی دارند. از انواع آن 2 دکمه ، 3 دکمه ،  4 دکمه و پنج دکمه هستند که آنها نیز در رنگهای بالا تولید می شوند.

سینک ظرف شویی شیشه ای

اگر به دنبال یه آشپزخانه لوکس هستید قرار دادن یک سینک شیشه ای درون آشپزخانه شما را به این منظور بسیار نزدیک می کند. سینک شیشه ای یکی از لوکس ترین و فانتزی ترین سینک های موجود در بازار می باشد که از جنس شیشه سکوریت مقاوم در برابر ضربه با لگن استیل تولید می شود و معمولا در رنگ های مشگی و سفید عرضه می گردد. با توجه به مقاوم بودن شیشه در برابر ضربه اما توصیه می گردد اگر استفاده روزانه شما از سینک ظرفشویی در آشپزخانه بسیار زیاد از انتخاب سینک شیشه ای صرف نظر نمایید.
مقاومت سینک ظرفشویی شیشه نسبت به سینک استیل کمتر است اما در از نظر اقتصادی قیمت بیشتر نسبت به آن دارد.
یکی از مهمترین دلایل محبوبیت این سینک در بین بانوان محترم سهولت در تمیزی آن است.

سینک ظرف شویی گرانیتی

این سینک از سنگ گرانیت و درصد پایینی از رزین ساخته می شود که دارای تنوع رنگی بسیار بالایی است که ظاهر زیبایی به سینک می دهد. سینک گرانیتی از استحکام بالای نسبت به سینک شیشه ای برخودار است و به صورت آنتی باکتریال و مقاوم در برابر ضربه و حرارت می باشد.
سینک ظرفشویی گرانیتی در برابر نفوذ آب مقاوم بوده و به دلیل جلا و درخشندگی خاصی که دارد به آشپزخانه شما جلوه بصری زیباتری می دهد.
قیمت این سینک نسبت به نوع استیل و شیشه ای گران تر است و در دو مدل مات و براق روانه بازار می شود.
با توجه به اینکه دارای رنگ بندی های بسیاری است می توان آنرا در انواع دکوراسیون با رنگ های متفاوت بکار برد.

سینک ظرف شویی سرامیکی

همانطور که از نام آن پیداست این سینک از جنس سرامیک بوده که عمدتاٌ در رنگ های سفید و شیری تولید می شود البته نمونه هایی از رنگ ها تیره هم از آن در بازار مشاهده شده است.
سینک سرامیکی دارای مقاومت کمتری در برابر ضربه است اما کاملا ضد خش می باشد و قیمت بالاتری دارد. اما برای نظافت آن فقط نیازمند به کف و اسفنج می شوید.

سینک ظرف شویی سنگی

سینک سنگی از جنس سنگ مرمر  و یا کوارتز بوده که دارای ظاهری بسیار مجلل است.
در برخی از این سینک ها به صورت یکپارچه با سنگ کانتر طراحی و تولید مشوند که جلوه بسیاری را به آشپزحانه می دهند. سینک ظرفشویی سنگی مرمر نسبت به سایر سینک ها بسیار گران تر است و معمولا در خانه های لوکس به کار گرفته می شود.. از آنجایی که این سینک از سنگ مرمر تولید می شود دارای استحکام و مقاومت بالایی می باشد اما در برابر تغییر رنگ مقاومت چندانی ندارد و کدر می شوند و در برخورد با مواد اسیدی و بازی مقاومت چندانی از خود نشان نمی دهند.
طراحی سینک آشپزخانه سنگی را می توان متناسب با دکور آشپزخانه سفارش داد.

سینک ظرفشویی آبشاری از نظر نوع نصب

سینک آبشاری دارا ی نصب بسیار آسان است و بانوی خانه خود به تنهایی قادر به سر هم کردن شیر های آبشاری ،لیوان شور ، شیر فنری ، مایع ریز و شیر تصفیه می باشد و البته جهت اتصال شیر ها به آب ممکن است نیاز به کمک و راهنمایی نصاب داشته باشد.  آشپزخانه از لحاظ نوع نصب بر روی کابینت به سه مدل اصلی تقسیم می شود که در این نوع سینک تفاوتی نمیکند .

انواع نصب سینک ها

سینک ظرف شویی توکار

سینک توکار با برش دادن صفحه کابینت و قرار دادن و اتصال سینک  به سنگ یا ام دی اف روی کابینت نصب می شود که باعث به وجود آمدن مقدار کم از برجستگی روی سطح کابینت می شود.

سینک ظرف شویی روکار

در سینک روکار پس از برش صفحه کابینت سینک به دیوار پشت کابینت متصل می شود که همین امر موجب جلوگیری از نفوذ آب به زیر سینک و درون کابینت می شود، از این رو انتخاب مناسبی برای کابینت های ام دی اف به شمار می رود.

سینک ظرف شویی زیرکورینی

این سینک مختص آشپزخانه هایی است که دارای صفحه کورین هستند.به سینک زیر کابینتی و یا سینک زیرکار هم معروفند.
نصب سینک زیرکورینی به این صورت است که ابتدا صفحه کورین برش داده شده و سینک از زیر به صفحه پیچ می شود.

سینک ظرفشویی از نظر ابعاد

سینک آشپزخانه را به لحاظ ابعاد و تعداد لگن را می توان به مدل های یک لگن، دو لگن، سه لگن نام برد.

سینک ظرفشویی در مدل های بدون سینی و با سینی طراحی و تولید می گردد.

سینک آبشاری  معمولا تک لگن هستند و دارای ابعاد 75 در 46 در 22 سانتی متر می باشند. امروزه رسم بر این است که از سینک های تقریبا متوسط و سایز مناسب استفاده شود. درست به همین دلیل از اندازه سینی در این نوع سینک چشم پوشی می کنند و ترجیح میدهند از سینک بدون سینی استفاده کنند تا فضای بیشتری از کابینت را به بانوی خانه اختصاص دهند.

سینک ظرف شویی یک لگنه

سینک ظرفشویی تک لگنه در دو مدل با سینی و بدون سینی در بازار موجود می باشد. در این مدل سینک ها معمولا یک لگن بزرگ تعبیه شده که می تواند دارای لگن کوچک میوه شور هم باشد .اگر شما فضای کمتری را در آشپزخانه دارید سینک تک لگنه گزینه مناسبی برایتان به شمار می آید که از بهترین نوع سینک بوده و طرفداران بسیار زیادی دارد. از انواع این سینک ها سینک ابشاری یا همان سینک مدرن است  کهدر فروشگاه اینترنتی  تایل تپ موجود می باشد.

سینک ظرف شویی دو لگنه

این سینک نیز همانند سینک تک لگنه در دو  مدل با سینی و بدون سین تولید و عض می شوند. سایز آنها نسبت به سینک تک لگنه معمولا بیشتر است و نیازمند فضای بیشتری در آشپزخانه می باشد. انجام دادن همزمان دو کار در هر لگن سینک به صورت جداگانه مانند ظرف شستن و میوه شستن را می توان مهمترین مزیت سینک دو لگنه به شمار آورد.

سینک ظرف شویی سه لگنه

در این مدل از سینک ظرفشویی معمولا یک لگن کوچک در بین دو لگن بزرگتر وجود دارد که برای دوریزی زباله های کوچک از آن بهره می گیرندهمانند شاقه و برگ میوه ها هنگام شستن.
این سینک کمتر معمول بوده و مناسب افرادی است که میزان استفاده روزمره  آنها از سینک آشپزخانه بسیار بالا است.

در آخر باید به عمق لگن ها در سینک  اشاره کرد که معمولا بین 14 تا 22 سانتی متر می باشند که باز هم باید یادآور شد چنانچه استفاده شما از سینک ظرفشویی بالا است ، سینک ظرفشویی با عمق بالا گزینه های بهتری برای شما به شمار می آیند.

فروشگاه آنلاین تایلتپ نماینده فروش شیرآلات وارداتی  , هود ,  انواع سینک  ابشاری و سینک پیانویی دیجیتال و گاز از برند های مختلف می باشد سینک های وارداتی نوع ساده ابشاری مشکی طلایی و سفید همچنین سینک های پیانویی دیجیتالی  ۳دکمه یا سه کلید مشکی و ۵ کلید سفید طلایی و مشکی و دودی در انواع مختلف در فروشگاه موجود میباشد  میباشد و وارد کننده مستقیم  و با مناسب ترین قیمت می باشد .جهت فروش و مشاوره پس از بازدید از سایت با شماره 09177165694 تماس بگیرید.

فروشگاه آنلاینwww.tiletap.ir, اینستاگرام  Tiletap.ir

فروشگاه آنلاینwww.tiletap.ir, اینستاگرام  Tiletap

لطفا نظر بدید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *